Onderdelen, gereedschap en smeermiddelen. We hebben allemaal de flauwe opmerkingen wel eens gehoord; "1 uur rijden, 2 uur sleutelen", of "Die Harley lekt niet, hij markeert z'n plek". Dat kan kloppen voor een slecht onderhouden motorfiets, maar het hoeft niet zo te zijn. STC levert je de beste onderdelen en smeermiddelen van o.a. S&S, Jim's, James, Wiseco, Eurol, Spectro, Screaming Eagle, Zodiac en Motorcycle Storehouse. We geven je tips en adviseren waar nodig over welk onderdeel je het beste kunt (laten) monteren en geven tips die we in de praktijk hebben geleerd. Zo'n mooi nieuw onderdeel monteer je natuurlijk niet met een steeksleutel uit de knakenbak van een tankstation, dat doe je het beste met het hoogwaardige gereedschap van Teng Tools.

S&S Parts

Performance parts since 1958! Cilinderkoppen, cilinders, kleppen, lifters, carters, oliepompen en meer. Niet alleen om hard te gaan, maar je bouwt ook betrouwbaarheid in.

Wiseco Performance products

Wiseco Piston Inc. maakt high-end onderdelen voor rappe fietsen. Groot in de Dragracerij, kwaliteit voor je straatmotor. Verkrijgbaar bij STC.

Het zwarte goud.

Al die paardenkrachten moeten een keer naar het asfalt worden gebracht. STC monteert en balanceert je nieuwe banden. En die oude banden, die mag je bij ons laten staan.


Olie

Motorolie, versnellingsbakolie, remvloeistof. Drie vloeistoffen die je altijd goed op orde moet hebben. STC heeft Euro en Spectro in het assortiment. Vergeet dat litertje voor op vakantie niet..

De eerste klap..

..is een daalder waard. De eerste klappen van je motor zijn echter de duurste qua slijtage nadat er een nieuw draaiend onderdeel is gemonteerd. Gebruik assembly lube om die eerste klappen soepeltjes te laten verlopen. We hebben Screaming Eagle© en Spectro op de plank voor je.

Teng Tools

Inch gereedschap is vaak moeilijk te vinden. STC heeft ring- en steeksleutel sets, ratels, doppen- sets, schroevendraaiers en momentsleutels van Teng Tools voor je in de schappen. Gereedschap van hoogstaande kwaliteit en zeer betaalbaar. We gebruiken het zelf ook.