Bij STC, we ♥ motorblokken. Het hart van een motorfiets. Net als een hart moet het kloppen en te keer gaan als je het gas open schroeft! STC heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om de revisies en modificaties die we voor vrienden en klanten hebben uitgevoerd. Hieronder wat foto's van de motorblokken die we hebben afgeleverd en testimonials van de happy bikers die er mee rondrijden. Klik op de foto's voor nóg meer foto's!

Twincam Conversie

Als je een Twincam rijdt is een Screaming Eagle© Hydraulic Cam Chain Tensioner Plate Upgrade Kit niet alleen maar een aanrader, maar bijna een must. Klik voor Foto's.

Shovelhead Chopper

Het Topend van deze chopper was een beetje moe.. STC blies het nieuw leven in. Klik voor Foto's.

Volledige revisie.

STD is een topmerk, maar heeft na verloop van tijd ook wat aandacht nodig. Een voorbeeld hoe we bij STC de beste onderdelen gebruiken van verschillende merken. Klik voor Foto's.

Volledige revisie II

Dit Evolution blok is na de nodige TLC weer knorrend op weg. Klik voor Foto's.


Vraag het niet aan ons, maar vraag het onze klanten:
  • Mijn '71 Shovelhead was nodig toe aan een revisie, het was inmiddels een behoorlijke olieboot geworden. Dennis betrok me bij het hele proces en ik was de hele tijd op de hoogte van wat er met mijn motor gebeurde. Thanks! –Peter

  • Mijn FXR had wat kleine problemen, Dennis had deze in no-time gefixt. Nadat ik hem vertelde over m'n toekomstplannen met de FXR kookte hij meteen over van de ideeën. Nu doet hij, samen met mij, een custom job aan deze FXR. Kuip, voorvork, wielen, risers, the works! Het wordt echt te gek! –J.